À propos de l'atelier
Zot van tapas, maar weet je niet meteen hoe er aan te beginnen op de barbecue? Volg dan zeker onze workshop waarbij we verschillende heerlijke tapas klaarmaken, ideaal voor de barbecue.Tijdens een volgend tuinfeestje zal je iedereen ermee verrassen!
Gedurende vier uur zal onze chef samen met jullie aan de slag gaan. Zo leren jullie zelf de gerechten maken en krijgen jullie de nodige tips & tricks.
Wat mag je zoal verwachten op het menu:
Scampi's
Oesters
Gevulde groenten
Kippenvleugels
…
Le chef
Hendrik
Chef Hendrik is al jaren gepassioneerd door Outdoor Cooking. 20 jaar geleden na een gezellige avond bij vrienden rond de terrashaard besliste hij dat hij ook die weg op wou. Nadien is hij beginnen koken op verschillende barbecues en is zijn passie enkel nog
uitgebreid. De charmes, geuren, gezelligheid, … het maakt van Outdoor Cooking een feest.
Reeds 5 jaar geeft Hendrik ook workshops op alle mogelijke toestellen. Het delen van zijn passie geeft hem steeds opnieuw een tevreden gevoel.
“Voor mij is er geen zomer, noch winter zonder Outdoor Cooking!”